Mosaiikkiliimat

18 Tuotetta

MUISTATHAN, että valitset oikeanlaiset liimat mosaiikkityösi mukaan. Tässä ohjeita: (Katso Video hyvän alkutartunnan omaavat liimat) ja (katso Video apuvälineet)
Tasotyöt: pohjamateriaalina puupohjat, mdf-levyt yms. Sopivat liimat: Mosaiikkiliima ja Collall, Puuliima. Nämä ovat D3-luokan liimoja, kuivuttuaan kosteuden kestäviä (ei jatkuvaa kosteutta)
Tasotyöt: pohjamateriaalina lasi, metalli, muovi, puu jne. Sopiva liima: Collall All-Purpose, joka on kosteuden kestävää, vahvaa ja kuivuu kirkkaaksi.
3-ulotteiset pinnat: pallot, kartiot, erilaiset styrox-hahmot, lasilyhdyt jne. Valitse ehdottomasti hyvän alkutartunnan omaava liima. Sopivat liimat: Silikoniliima, Olba-liima, Collall,Coll Kit ja Kiilto Clear. Nämä ovat kirkkaita, pakkasenkestäviä. Kerafix Kaakeliliima soveltuu myös, mutta se ei ole kirkasta, kuivuttuaan vaaleanharmaata, hyvänä käyttökohteena esim. ruukut yms. Hyvänä apuna työkentelyssä voit käyttää tarrakynää (StickyStick) ja liiman levityksessä ruiskua tai liimalastaa. Tuotteet alla.