Yleistä

MosaiikkiMyymälän tukkuverkkokauppa on MosaiikkiMyymälä FIN ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy MosaiikkiMyymälä FIN (y-tunnus 1229211-9, osoite Majankatu 3, 50190 Mikkeli, puhelinnumero 0500 151 007). MosaiikkiMyymälä FIN pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Laskulla ostettaessa minimitilaus, ennen toimituskuluja 40 €

Toimitus ja toimituskulut

Suomen suurimman mosaiikkitarvikkeiden verkkokaupan kaikki tuotteet ovat aina varastossamme ja tilattavissa, ellei tuotteen kohdalla ole mainintaa "loppu". 

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Yrityspaketti, postin toimitus työpaikalle

Yritys- ja yhteisöasiakkaille sopiva toimitusmuoto. Tee tilaus klo 14:00 mennessä. Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä, ei ennakkoilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, tilauksesi on noudettavissa saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Käyttämäsi Postin tuote: Posti Express-paketti.

Toimituskulut alk. 9,90 €

Nouto Postista 

Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Voit seurata Omaposti mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä.

Toimituskulut alk. 6,90 €

Nouto Postin Smartpostista

Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista. Voit seurata Omaposti mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä.

Toimituskulut 6,90 €

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-2 työpäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Reklamaatiot

Mikäli olemme toimittaneet väärän tai viallisen tuotteen, tulee asiasta ilmoittaa viipymättä (7 vrk:n kuluessa) asiakaspalveluun info@mosaiikkimyymala.com
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. 

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä, postitse tai sähköpostilla). Voimme lähettää teille sähköpostitse liitteenä peruuttamislomakkeen, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Jos peruutatte sopimuksen, teidän on palautettava vastaanottamanne tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Peruuttamisen vaikutukset. Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen lähtökohtaisesti sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun.

Palauttaessanne tuotteet, veloitamme 7,90 € palautuksen toimituskuluista. Vähennämme kyseisen summan palautettavasta suorituksesta.

Verkkokaupasta tilattuja tuotteita voi palauttaa  Postin kautta. Emme ota vastaan palautuksia postiennakolla. Kuluttajasuojalain etäkaupan 6. luvun (13.6.2014) mukaan verkkokaupalla on oikeus pidättyä rahan palautuksesta, kunnes se on saanut palautetun tuotteen / tuotteet takaisin.

Pelkkä tavaran palauttaminen ei peruuttamiseen riitä, vaan teidän on nimenomaisesti ilmoitettava halustanne peruuttaa sopimus.

Palautukset

Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta. Pakkaa lähetys huolellisesti.

Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta.

Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme, jonka saat meiltä ottamalla yhteyttä sähköpostitse  ja vie lähetys postiin.

Palauttaminen postin kirjelaatikkoon

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme, jonka saat meiltä ottamalla yhteyttä sähköpostitse ja palautusosoitteemme:

MosaiikkiMyymälä FIN
ASIAKASPALAUTUS
Majankatu 3
50190 Mikkeli

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

info@mosaiikkimyymala.com
Puh: 0500 151007