Mitä kesä olisi ilman sudenkorentoja!

Valitse mieleisesi väri Sudenkorento-pakkauksista, etsi tasainen kivi, puhdista ja liimaa siihen kaunis sudenkorento.

Etsi tasainen kivi, puhdista ja liimaa sudenkorennon siiviksi keraamiset ellipsit tai lasiset ellipsit ja lisää minihelmiä ja millefioreja, käytä liimana Silikoni- tai Olbaliimaa.


Sudenkorentojen uudet ideat

Liimaa läpikuultavat ellipsit suosikki-servetin päälle Silikoni- tai Olba-liimalla ja anna kuivua. Leikkaa ellipsit irti ja liimaa muovidisketille yhdessä Mininuggets-helmien kanssa. Yhdistä useampi muovidisketti alekkain ja saat kivan yksityiskohdan puutarhaan tai parvekkeelle. Siirrä sudenkorennot talveksi esim. sisälle ikkunaan.


Parhaat kahvihetket itse tehdyssä mosaiikkipöydässä

Yhdistä lasimosaiikkia, kaakeleita ja kauniita kupin palasia, lopputulos on aina yksilöllinen.


Vierivä pallo ei sammaloidu! 

Mosaiikeilla päällystetyt styrox-pallot, joita on saatavana eri kokoja, ovat "se jokin" puutarhassasi, saatavana myös mosaiikkipallon ohje. Valitse vaikka soft-glass-lasimosaiikkia, peilin paloja sekä yksityiskohdiksi millefioreja.


Askartelubetonilla onnistut!

Kesällä on helppo valaa ulkona astioita, ruukkuja, ym. 

Kokeile valikoimassamme olevia Askartelu-, Muotoilu-, ja Korubetonia!


Stailaa katuharja mosaiikeilla

Pölyä pihalla tai parvekkeella, roskia rappusilla? Kuvan harjaan on liimattu sudenkorento ja lisätty lilliput-helmiä sekä pilkottu mosaiikkisaksilla marmoroitua 2x2 cm lasimosaiikkia. Mosaiikit on saumattu ja varsi on maalattu lopuksi mustalla maalilla. Voit myös päällystää koko varren lasimosaiikeilla.


Olisiko tämä seuraava työ mökille?

Päällystä styroxrengas ottoman-lasimosaiikeilla, voit myös "kirjoittaa" mökin numeron pohjaan mikromosaiikeilla. Liimaa silmuruuvit reunoihin, saumaa mosaiikkityö ja pujota lopuksi nyöri ympärille ja ripusta oveen. Saat kivoja yksityiskohtia ovikranssiin pikkuesineistä.  Liimaksi suosittelemme Silikoni- tai CollKit-liimaa, joilla on hyvä alkutartunta.


Mökkiprojekti numero 1

Tallenna tärkeät GPS-koordinaatit ja osoite yllättäviä tilanteita varten mökille kehyksiin. Nappaa kuva maisemasta, kirjoita tiedot kuvaan ja tulosta. Laita kuva valokuvakehykseen ja päällystä kehykset kesäisillä lasimosaiikeilla. Lisää lopuksi kivoja mökkihenkisiä pienesineitä ja ripusta taulu paikkaan, josta se on kaikkien helppo lukea.


Mökkirantaan tai niemen nokkaan, 

laiturille tai terassin nurkkaan! 

Päällystä isoja reiällisiä muovipalloja akryylimosaiikeilla ja mininuggets-helmillä

Sujauta hämärtyvässä kesäillassa pallojen sisään led-valot, kaunista!

Iloista kesää kaikille!