Mosaiikki ja mosaiikkitarvikkeiden tukkuverkkokauppa

Tämä sivu on tarkoitettu jälleenmyyjille, yritys- ja yhteisöasiakkaille, oppilaitoksille, sekä sopimusasiakkaille. 

Olkaa hyvät ja kirjautukaa ostoksille.

Uudet asiakkaat olkaa hyvä ja rekisteröitykää tästä, kriteerit täyttäville asiakkaille aktivoimme asiakastilin mahdollisimman pian. Otamme yhteyttä teihin asiakastilin aktivoinnin yhdeydessä ja pyydämme samalla mahdolliset sähköisen laskutuksen, sekä muut laskutukseen tarvittavat tiedot.

Kirjautumalla asiakastilillenne näette alennetut hintanne. Hinnan sisältävät Alv:n 24%.

Lisäalennukset yli 200 € ostoista (ei toimituskuluista), näette kassalla. Kassa päivittää alennuksen automaattisesti.

Minimitilaus ennen toimituskuluja 40 €

Yksityisasiakkaat, tästä ostoksille MosaiikkiMyymälän verkkokauppaan.

Haluamme tarjota asiakkaillemme materiaalien lisäksi myös monipuolisesti ideoita ja vinkkejä, joita on kuvattuna paljon sivuillamme. Varastomyymälässä koet mosaiikin maailman parhaimmillaan runsaan materiaalitarjonnan keskellä ja tutustumalla mallitöihin.

MosaiikkiMyymälän tukkuverkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita mosaiikkimateriaaleja kilpailukykyiseen hintaan.

Tuomme suurimman osan myymistämme tuotteista suoraan valmistajilta, jotta voimme tarjota edulliset hinnat ilman välikäsiä. Pakkaamme valtaosan tuotteistamme itse, joten laadunvalvonta on varmistettu ja näin hinta ja laatu kohtaavat.

Huom! Vaikka pyrimme ottamaan tuotteista valokuvia, jotka ovat tarkkoja esityksiä tuotteistamme, on aina mahdollista, että yksittäiset tietokoneet ja mobiililaitteet voivat toistaa värejä eri tavalla. Suurien erien kohdalla suosittelemme, että vierailet varastomyymälässämme tai ostat pienen mallipalan tuotteesta, ennen suuren erän tilaamista. Huomaa myös, että värisävyt voivat muuttua eri tuote-erien kohdalla.